Login

Hvad er AVIDA?

Stil et spørgsmål og få et seriøst svar. Så simpelt er det.

På nuværende tidspunkt er AVIDA en light-version, hvilket vil sige, at vi har meget mere i støbeskeen. Det du ser nu, er kun toppen af isbjerget. Det var dog vigtigt for os, at lancere AVIDA allerede nu, så vi kan modtage feedback - positiv såvel som negativ.

Hvad har i, i støbeskeen?

Nu vil vi ikke være så hemmelighedsfulde, men inden vi røber alle vores idéer, er det vigtigt for os, at se om der er grobund for det her projekt.

Hvordan virker det?

Stil et offentligt spørgsmål

Dette er spørgsmål der vil være offentligt og som alle kan svare på. Offentlige spørgsmål kan stilles anonymt.

Svar på spørgsmål

Offentlige spørgsmål kan besvares anonymt. Nogle oplevelser kan være så pinlige, sjove eller skrækkelige, at man ikke vil stå offentligt frem. Skriv gode svar.

Upvote

Få et godt forhold til denne knap. Du kan upvote de svar som du synes er gode, men også modige, sørgelige eller sjove. Du behøver ikke nødvendigvis være enig i det svar der bliver skrevet, men du kan anerkende det ved, at give det et upvote. Der er måske en person der har oplevet noget forfærdeligt eller måske endda gjort noget forfærdeligt - upvote gerne svar som disse, da det i høj grad også er svar som disse der gør AVIDA interessant. Konklusion: upvote betyder meget mere end "jeg er enig" eller "godt svar".